Innato bv - Consultancy and Services

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
E-mail Print

Web Design met Joomla! CMS
English version English

Wilt u een internet site voor uw bedrijf (MKB), organisatie of vereniging, maar tevens de aanschaf- en onderhoudskosten hiervan minimaal houden, dan kunnen wij  er een voor u ontwerpen en bouwen.
Als u zich voor het onderhoud van uw website niet met technische zaken wilt bezighouden, dan is het Joomla! Content Management Systeem (CMS) de juiste en voordeligste oplossing. Indien uw website eenmaal is opgezet, is verder onderhoud eenvoudig. U plaatst en wijzigt zelf de inhoud van uw site. Kennis van programmeren is niet nodig.
Als u in Nederland gevestigd bent, kunnen wij  u adviseren bij de hosting en onderhoud van uw website en dit desgewenst ook voor u regelen. U heeft er dan werkelijk geen omkijken naar.

U heeft al een internet site
Heeft u al een internet site, maar is deze niet (meer) optimaal, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Overweeg ook een onderhoudsabonnement, om uw website actueel en veilig te houden. Lees hier meer.

U wilt een webwinkel (webshop)
Wij beschikken tevens over de ervaring en de deskundigheid voor het opzetten van een webwinkel (webshop) binnen het Joomla! CMS. Een voorbeeld hiervan is onze eigen online verkoop van software, klik hier.

Prijzen
De prijs van een Joomla! website is sterk afhankelijk van de mogelijkheden die u wenst, bijvoorbeeld al dan niet met een mediagalerij of gastenboek. Vanaf € 375 heeft al een eenvoudige maar complete Joomla! website, in uw eigen kleurstelling.
Een website zonder Joomla! is ook mogelijk. U heeft al een website (Budget) voor € 250.
AANBIEDING: Wilt u zelf experimenteren met Joomla! CMS, dan installeren wij voor slechts € 65 een volledig werkende standaard Joomla! website met voorbeeldinhoud.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

ThumbnailIndien u meer informatie of een prijsopgave wilt, neem dan contact met ons op.

Enkele websites die door ons ontworpen en geïmplementeerd zijn:

Zakelijk
Joomla! - www.multiperspectief.nl
www.multiperspectief.nl
Budget - www.wijnkoperijrobpeters.nl
www.wijnkoperijrobpeters.nl
Joomla! - www.hetnieuwedeboer.nl
www.hetnieuwedeboer.nl
Standard - www.deltamedia.nl
www.deltamedia.nl
Stichting - Vereniging - Ontspanning
Joomla! - www.beaujolies.nl
www.beaujolies.nl
 
Persoonlijk
Joomla! - www.jesseverschuren.nl
www.jesseverschuren.nl

Terug naar Offering

 
Copyright ©2006-2016 Innato bv - Consultancy and Services.
All Rights Reserved.

For all activities and services provided, terms and conditions apply as laid down in The Legal relationship client-architect, engineer and consultant DNR 2005 (quoted short as "DNR 2005" ), filed on 5th October 2004 at the registry of the Court of Justice in Amsterdam under number 139/2004.
LI

Fight spam click here