Innato BV - Webonderhoud

internetHet internet heeft een stormachtige ontwikkeling achter de rug en het einde is nog niet in zicht.
Sommige websites die eerder prima voldeden, zijn nu achterhaald en gedateerd, zowel wat presentatie als technische mogelijkheden betreft. De hedendaagse internetgebruiker is meer dan voorheen op zoek naar informatie die vooral toegankelijk moet zijn; hij is nauwelijks nog geïnteresseerd in technische hoogstandjes met flitsende kleuren en vermoeiende animaties.

Voor bedrijven is het cruciaal dat zij door potentiële klanten op het internet kunnen worden gevonden, bijvoorbeeld door middel van de Google zoekmachine.
Met name MKB-bedrijven laten hier kansen liggen... kansen die eigenlijk voor het oprapen liggen maar niet worden benut omdat de website niet is geoptimaliseerd, niet goed wordt onderhouden of niet is meegegroeid met de mogelijkheden van de hedendaagse internet-technologie. Ook verenigingen en stichtingen kunnen vaak meer uit hun website halen dan zij nu doen.

E-mail spamHet internet heeft ook zijn keerzijde. Wie ontvangt er tegenwoordig niet ongewenste e-mails (spam)?
Als u niet regelmatig analyseert wie uw website bezoekt en als u uw website niet regelmatig onderhoudt, is de kans groot dat u ongemerkt een groot aantal bezoekers heeft dat niet in uw bedrijfsactiviteiten is geïnteresseerd, maar er alleen op uit is om gegevens te verzamelen en te proberen om - bijvoorbeeld via het contactformulier - ongewenste berichten te versturen. Misschien merkt u dit niet, maar uw site-bezoekers wel: uw website wordt namelijk alsmaar trager en zij haken af...

Wij kunnen uw website kritisch bekijken en u adviseren hoe u deze kunt verbeteren en beveiligen. Eventuele aanpassingen kunt door ons laten verrichten.

Een onderhoudsabonnement voor uw website is mogelijk en zeker aan te bevelen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft of uw website wel up-to-date en voldoende beveiligd is en daarnaast ook nog optimaal blijft presteren. Dit is tegenwoordig een 'must' als u zelf de noodzakelijke internet-expertise niet beschikbaar heeft. Een maandelijkse backup van uw website zit standaard in het pakket.

> Vraag om nadere informatie door middel van het online formulier.

Voorbeeld van een Joomla! onderhoudsabonnement

Jaarabonnement "Basis" Joomla!
Kosten: € 153 per jaar (excl. BTW), dat is slechts 12,75 per maand.
Minimale duur: 12 maanden.
Verlenging: met telkens 12 maanden, maar niet stilzwijgend.

  • Maandelijks een volledige backup van uw Joomla! website (maximaal 2,5 GB).
  • Actueel houden van de Joomla! basissoftware binnen het Joomla! platform (dwz geen updates van bijvoorbeeld Joomla! 2.5 naar 3.x).
  • Helpdesk "Basis": Terugplaatsen backups. Eenvoudige aanpassingen van de Joomla! core software, uitbreidingen en template(s). Eenvoudige aanwijzigingen en instructies ten behoeve van uw website beheerder.

> Vraag om nadere informatie door middel van het online formulier.

Fight spam klick here